Introductie

Geef jij les aan leerlingen met een andere taalachtergrond dan het Nederlands, of werk je op een school met nieuwkomers? Heb je behoefte aan actuele achtergrondinformatie over meertaligheid én ben je op zoek naar handvatten voor je onderwijs? Dan is de EduSerie 'NT2 en meertaligheid' iets voor jou! 

In de EduSerie 'NT2 en meertaligheid - Mondelinge taal' leer je in twee modules meer over meertaligheid, en krijg je handvatten om jouw onderwijs aan tweede-taalleerders (verder) te versterken. Je leert zowel online, dus waar en wanneer het jou schikt, als tijdens een of twee studiebijeenkomsten met de expert-docent Resi Damhuis.

Online en flexibel leren

Met de EduSerie 'NT2 en meertaligheid - Mondelinge taal' leer je binnen een toegankelijke en flexibele leeromgeving. In twee modules krijg je actuele achtergrondinformatie aangeboden via video's en praktijkvoorbeelden. Aan de hand van praktische opdrachten ga je met deze kennis aan de slag in jouw eigen praktijk. Met deze manier van blended learning kun je zowel individueel als met je team aan de slag. Zo leer je van en met elkaar.

Wanneer je met een team deelneemt, kun je kiezen uit een of twee studiebijeenkomst(en), waarin je samen met Resi Damhuis de puntjes op de i zet. Vanaf 9 personen van één school, kunnen de studiebijeenkomsten op locatie plaatsvinden. 

 

Tijdsinvestering en kosten

De duur van de EduSerie 'NT2 en meertaligheid - Mondelinge taal' is in ongeveer 12 uur: de eerste module met Folkert Kuiken omvat 2 uur; de tweede module met Resi Damhuis duurt ongeveer 10 uur. Dit is exclusief de studiebijeenkomst(en)

De EduSerie kost € 395,- (incl. btw) per persoon. De studiebijeenkomst(en) worden apart verrekend.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt in deze blended EduSerie, bijvoorbeeld met het team op jouw school. We kunnen dan bespreken welke maatwerkmogelijkheden er zijn.

CONTACT OPNEMEN

 

Onderaan de pagina vind je een korte beschrijving van de twee modules; wanneer je op een module klikt, vind je een beschrijving van de onderdelen per module.

 

 

 

Goals

Here is a list of the goals: