Eduseries gebruikt alleen gegevens die zijn verstrekt door personen die Eduseries benaderen en de website van Eduseries bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen, om nieuwsbrieven te ontvangen, om u aan te melden voor een (online) cursus of om producten van Eduseries aan te schaffen. De persoonsgegevens die u verstrekt bij inschrijving voor een (online) cursus worden door Eduseries vastgelegd voor de uitvoering van uw opdracht.

Uw gegevens kunnen door Eduseries worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten van Eduseries. Hierbij tracht Eduseries rekening te houden met uw voorkeuren en vakgebied. Indien u geen prijs stelt op informatie kunt u een e-mail onder vermelding van ‘blokkering persoonsgegevens’ sturen naar Eduseries. Eduseries verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming, tenzij Eduseries daartoe verplicht is op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. Uw gegevens kunnen door Eduseries worden gebruikt voor klantenonderzoek en interne analysedoeleinden.

Bij inschrijving voor een webinar of weblezing worden uw gegevens gedeeld met de partner die deze scholing verzorgt. Bij inschrijving voor een (online) cursus in het kader van een gecertificeerde opleiding zal Eduseries uw persoonsgegevens verstrekken aan de certificeringsinstelling indien noodzakelijk voor de administratie van uw studie- of opleidingspunten. Door deelname aan een chatsessie tijdens een online webinar of cursus geeft u toestemming voor de weergave van uw naam en uw bijdrage tijdens de chatsessie.

Op de website worden algemene bezoekstatistieken bijgehouden. In dit kader kan onder andere het ip-adres van uw netwerk, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens wordt met deze gegevens de werking van de website geoptimaliseerd. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw netwerk (ip-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.