Carpe Diem voor curriculumontwikkeling

Carpe Diem voor curriculumontwikkeling

Gepost 15 feb

Unieke kennismaking

Op 16 en 17 mei 2019 biedt Eduseries teams van universiteiten en hogescholen die bezig zijn met curriculumherzieningen een unieke kans om kennis te maken met Carpe Diem. Zij krijgen de kans om samen te leren van en aan de slag te gaan onder leiding van de grondlegger van de Carpe Diem-methode: professor Gilly Salmon.

Via een masterclass op dag 1 en een praktische werksessie op dag 2 krijg je niet alleen inzicht in Carpe Diem als aanpak voor onderwijsvernieuwing, maar leer je direct in de praktijk. Aan het eind van de tweedaagse gaan jij en je team met een opzet voor een vernieuwde module naar huis.

 

Carpe Diem voor curriculumontwikkeling 

Snelle, effectieve en duurzame onderwijsontwikkeling door een teamgerichte aanpak - dat is Carpe Diem. Het is een wetenschappelijk onderbouwde methode voor curriculumherziening en de ontwikkeling van innovatieve onderwijsmodules. Tegelijkertijd vindt professionalisering en ontwikkeling van de academische staf plaats door gericht teamwerk.

Carpe Diem heeft al binnen vele universiteiten en hogescholen actief en succesvol onderwijsvernieuwing in gang gezet, waarbij faculteiten en ondersteunende diensten elkaar versterken. 

 

LEES VERDER voor meer informatie en aanmelden