Skip to content
Alle EduSeries

Kennismaken met Eduseries


Cursus
Geen inschrijfcode vereist
Inschrijven

In deze cursus maak je kennis met bedrijf Eduseries en de door ons ontwikkelde EduSeries. Eduseries biedt (gecertificeerde) online nascholing door middel van blended learning, binnen zogenoemde EduSeries. EduSeries zijn een combinatie van onder meer EduTalks, live webinars, fysieke bijeenkomsten en opdrachten.

Onze EduSeries komen tot stand in nauwe samenwerking met experts van kennisinstellingen, om de kwaliteit van jouw onderwijs te actualiseren, te ver­nieuwen en aantrekkelijker te maken. Ze zijn beschikbaar voor teams en/of individuele professionals. Dankzij de inzet van online modules hoef je je niet fysiek te verplaatsen, maar kun je je in je vertrouwde omgeving professionaliseren, eventueel in combinatie met contactbijeenkomsten. Hiermee geeft Eduseries blended learning vorm en inhoud.

Via deze gratis EduSerie kun je kennismaken met de online leeromgeving en krijg je een beeld van onze online nascholing. 

Dit is de opzet van de modules:

1. Wat doet Eduseries?

In deze les maak je kennis met het bedrijf Eduseries, de filosofie en de mensen.

2. Wat is een EduSerie?

Maak kennis met de opzet van onze EduSeries en bekijk voorbeelden van de onderdelen waaruit een EduSerie kan bestaan.

3. Wat is blended learning?

Het uitgangspunt van EduSeries is blended learning. Maar wat is blended learning precies, en welk effect heeft het op leren?

4. Afsluiting

Tot slot van deze EduSerie horen we graag jouw mening over de opzet en mogelijkheden van (na)scholing via EduSeries.

Terug naar boven